Yhteistyötoiminta

Pelaajien siirtyminen KeKin ja SaPSin välillä väliaikaisesti.

Seurat voivat tarjota mahdollisuuksia sateenvarjoseurojen pelaajille päästä kokeilemaan pelaamista omassa ikäluokassaan tai seuraavalla tasolla. Tämä mahdollisuus tarjotaan aina ensisijaisesti Kemijärven Kiekon ja Sallan Palloseuran pelaajille. Pelaamisen mahdollisuus tarjotaan ainoastaan niissä tapauksissa, että lähtöseuran joukkueella ei ole peliä itsellään. Mahdollisuuden tarjoaa joukkueen vastuuvalmentaja olemalla yhteydessä sateenvarjoseuran valmennusvastaavaan.

Seurat voivat tarjoata mahdollisuuden käydä kokeilemassa myös muissa seuroissa pelaamista. Tarjoamisen tarkoitus on yleisesti antaa mahdollisuus pelata korkeammalla sarjatasolla kuin omassa seurassa on mahdollista omassa ikäluokassa. Vastuuvalmentaja valitsee pelaajat, (yleensä yhteistyö pelaajat) joita ehdotetaan yhteistyöseuralle mahdollisiksi vierailijoiksi. Vastuuvalmentaja esittää pelaajat seuran valmennusvastaavalle. Valmennusvastaava tarkastaa ottelut ja ehdottaa mihin peleihin nämä pelaajat voisivat tulla vierailijoiksi. Vierailu on mahdollista myös muina ajankohtina ja silloin kun on oma peli, mutta ainoastaan seuran valmennusvastaavan hyväksymänä.

Vastuuvalmentajan tehtäviin kuuluu myös muista huolehtiminen. Mikäli yhteistyöseuran pelaajamäärä on vaarallisen pieni ottelutapahtuman järjestämiseksi, tulee vastuuvalmentajan seuran valmennusvastaavan pyynnöstä yrittää saada pelaajia vierailemaan muussa seurassa, vaikka oma peli olisi saman aikaisesti.

HUOM! Pelaajia ei saa lainata yhteistyöseuroihin eikä ottaa vastaan yhteistyöseuroista, mikäli omalla joukkueella on peli ilman seuran valmennusvastaavan lupaa.