Timo Lauttajärvi tulee jatkamaan Itä-Lapin juniorivalmennuspäällikkönä

Timo Lauttajärvi tulee jatkamaan kaudelle 2021-2022 Salosen Alexin viittoittamaa tietä Itä-Lapin juniorivalmennuspäällikkönä Alexin siirtyessä RoKiin taitovalmentajaksi.
Timon pääpaikkana tulee olemaan Kemijärvi, josta hän jalkautuu kerran viikossa sekä Sallaan että Posiolle. Kesä huilataan ja työt alkavat elokuussa.
Juniorivalmennuspäällikön pää-asiallisena tehtävänä on tukea ja ohjata kaikkien kolmen seuran juniorivalmentajia sekä kartoittaa Itä-Lapin junioreiden pelaajapolkuja.
Lisäksi toimenkuvaan kuuluu uusien junioreiden rekrytointi Leijonaluistelukoulua johtamalla sekä seuratoimintojen kehittäminen.
Timppa on kemijärveläisille tuttu jo entuudestaan, sillä hän on toiminut seurassamme junnuvalmentajana aikaisempina vuosina. Viime kaudella hän on toiminut valmentajana Rokin U15-joukkueessa kouluttautuen samaan aikaan valmentajan ammattitutkintoon. Juniorivalmennuspäällikön pestin Timppa ottaa vastaan innostuneena ja motivoituneena . Timppa ja Alexi tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä taitovalmennuksessa.