Terveysturvallisuussuunnitelma

Kemijärven kiekon terveysturvallisuussuunnitelma pelitapahtumiin

☆Kaikkiin tapahtumiin osallistutaan vain terveenä ja täysin oireettomina.

☆Otteluihin saa tulla katsojia maksimissaan 50% jäähallin istumapaikka määrästä. Katsojien on katsottava pelejä istumakatsomoista.

☆Mikäli vanhemman tai saattajan on välttämätöntä tulla samaan sisätilaan harjoituksen/tapahtuman aluksi, lopuksi tai sen ajaksi, tulee ko. henkilön välttää tarpeettomia kontakteja muihin paikallaolijoihin ja noudattaa kyseisen tilan hygienia- ja terveysturvallisuusohjeita.

☆Pukuhuoneet, käytävät ja aulatilat jätetään pelkästään pelaajien ja toimihenkilöiden käyttöön

☆Tapahtumissa pukukopit tulee jakaa siten, että turvavälit säilyvät. Joukkueiden tulee itse huolehtia riittävä määrä pukukoppeja käyttöön tai järjestää pukeutuminen/riisuminen muulla

☆Joukkueiden pelitapahtumissa pukukopit tulee jakaa siten, että turvavälit säilyvät. Joukkueiden tulee huolehtia riittävä määrä pukukoppeja käyttöön.

☆Pestään kädet jäähallille saavuttaessa ja myös pois lähtiessä. Aulassa on myös käsidesiä.

☆Suosittelemme vahvasti yli 12-vuotiaille maskin käyttöä jäähallin tiloissa (pl. harjoitus ja ottelutapahtuma). THL:n kasvomaskisuositus on voimassa koko maassa.

☆Joukkueita pyydetään huomioimaan alku- ja loppuverryttelyissään, että kontaktit muiden joukkueiden kanssa jäisivät minimiin. Muistetaan pitää turvavälit.