KeKi

Kemijärven kiekko on Kemijärveläinen jääkiekkoseura. Kemijärvi on Suomen pohjoisin kaupunki ja omaamme pitkät jääkiekkoperinteet. Seura on perustettu vuonna 1978. Uusi, moderni, jäähalli on rakennettu vuonna 2000. Toimintamme keskittyy sekä aikuis- että juniorikiekkoon. Seurassamme on n. 140 pelaajaa. Koko Itä-Lapin alueella on runsaasti harrastus ja -ulkoilumahdollisuuksia, joista tunnetuimpana Pyhä-Luoston kansallispuisto.

Harrastukset, harrastaminen, jääkiekko, Kemijärvi

Image
Tiedotteet

Pohjois-Suomen Jääkiekkopäivät 14.-15.8. Vuokatissa - Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet !
23.06.2021
Pohjois-Suomen 24. jääkiekkopäivät järjestetään 14.-15.8.2021 Vuokatin urheiluopistolla. Jääkiekkopäivät kokoavat perinteisesti Pohjois-Suomen seura-aktiivit yhteen käynnistämään tulevaa kiekkokautta. Katso tapahtumaesitteestä päivien ohjelma ja ilmoittaudu alla olevasta linkistä ......

KeKin jäätelökioski palvelee koko kesän Taivaantulien aukiolla
08.06.2021
Avoinna säävarauksella! Arkisin klo 11-20 La klo 11-18 Su klo 12-18 Tervetuloa ostoksille! Ostamalla tuet seuratyötä 🙂 ...

Jääkiekkoliiton järjestämä Maalivahtien Taitoleiri järjestetään 11.-12.9. Santasport Lapin Urheiluopistolla / Lappi Areenalla.
01.06.2021
Maalivahtien Taitoleiri Jääkiekkoliitto järjestää jo perinteisen Maalivahtien Taitoleirin Rovaniemellä. Aika: 11.-12.9.2021 Paikka: Santasport - Lapin Urheiluopisto ja Lappi Areena Leiri on tarkoitettu 2011 - 2007 syntyneille maalivahdeille. Leirin pääkouluttajina toimivat jääkiekkoli......

Timo Lauttajärvi tulee jatkamaan Itä-Lapin juniorivalmennuspäällikkönä
07.05.2021
Timo Lauttajärvi tulee jatkamaan kaudelle 2021-2022 Salosen Alexin viittoittamaa tietä Itä-Lapin juniorivalmennuspäällikkönä Alexin siirtyessä RoKiin taitovalmentajaksi. Timon pääpaikkana tulee olemaan Kemijärvi, josta hän jalkautuu kerran viikossa sekä Sallaan että Posiolle. Kesä hui......

Pelipassikausi vaihtuu 1.5. - Tutustu kauden 2021-22 pelipasseihin
03.05.2021
Uusi pelipassikausi on alkanut 1.5. ja samana päivänä on auennut kauden 2021-22 pelipassien osto. Vaikka sarjapelit eivät vielä käynnisty, kannattaa pelipassi lunastaa hyvissä ajoin, ainakin jos haluaa vakuutusturvan olevan kunnossa myös kevään ja kesän harjoittelukaudella: vakuutuksellis......

kotiottelut
Fanikauppa

Image
Kannusta ja vaikuta

Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon Kemijärven Kiekko ry saa Koillismaan Osuuskaupan 50 000 euron tukipotista.

Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2021 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin.


Lue lisää
Näin ilmoittaudut »

Image

Mukana yhteistyössä

 
 
Image
FACEBOOK
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 viikkoa sitten
KeKi, Kemijärven Kiekko

Keki osallistui Helenin järjestämään hyvän energian seura- kisaan. Ääniä tuli yli 1500kpl ja sillä määrällä olimme yleisöäänissä toisina. Raati kuitenkin päätti tuon 5000e kannustinrahan saajat ja Keki ei valitettavasti ollut mukana saajissa.
Tuo raha olisi ollut pienelle seuralle huippu juttu ja teimmekin paljon töitä sen eteen. Mutta kuten jääkiekossakin, aina ei voi voittaa.
Siitä huolimatta olihan tämä ihan huippu veto. Me pieni seura pienestä kunnasta jätettiin yleisöäänissä taakse paljon isoja seuroja. Me näytettiin, että meistä on tarpeen tullen vaikka "läpi harmaan kiven" - yhdessä. Huikea määrä ihmisiä yhdistyi ja näytti, että me todellakin ollaan junnujen puolella. Se on sitä yhteisöllisyyttä ja siitä me olemme todella kiitollisia. Kiitos vielä kaikille äänestäjille ja jakajille! 🥰 ja ihanaa kesää kaikille!
... Katso enemmänKatso vähemmän

Keki osallistui Helenin järjestämään hyvän energian seura- kisaan. Ääniä tuli yli 1500kpl ja sillä määrällä olimme yleisöäänissä toisina. Raati kuitenkin päätti tuon 5000e kannustinrahan saajat ja Keki ei valitettavasti ollut mukana saajissa. 
Tuo raha olisi ollut pienelle seuralle huippu juttu ja teimmekin paljon töitä sen eteen. Mutta kuten jääkiekossakin, aina ei voi voittaa. 
Siitä huolimatta olihan tämä ihan huippu veto. Me pieni seura pienestä kunnasta jätettiin yleisöäänissä taakse paljon isoja seuroja. Me näytettiin, että meistä on tarpeen tullen vaikka läpi harmaan kiven - yhdessä. Huikea määrä ihmisiä yhdistyi ja näytti, että me todellakin ollaan junnujen puolella. Se on sitä yhteisöllisyyttä ja siitä me olemme todella kiitollisia.  Kiitos vielä kaikille äänestäjille ja jakajille! 🥰 ja ihanaa kesää kaikille!
2 viikkoa sitten
KeKi, Kemijärven Kiekko

Haravat on heiluneet iloisen puheensorinan säestyksellä nyt muutamana päivänä hautuumaalla. Kekiläiset ovat taas touhunneet yhdessä hyvällä energialla ja ihan perheen pienimmillekin löytyi sopivaa homma. Iso kiitos kaikille mukana olleille, yhdessä olemme enemmän! ... Katso enemmänKatso vähemmän

Haravat on heiluneet iloisen puheensorinan säestyksellä nyt muutamana päivänä hautuumaalla. Kekiläiset ovat taas touhunneet yhdessä hyvällä energialla ja ihan perheen pienimmillekin löytyi sopivaa homma. Iso kiitos kaikille mukana olleille, yhdessä olemme enemmän!
Lataa lisää
Image