Kemijärven Kiekko

Mukaan seu­ratoimintaan

Kaikki seurat kaipaavat aina lisää käsiä ja jalkoja. Toivotamme kaikki seuratoiminnasta kiinnostuneet lähtemään mukaan tukemaan junioreitamme heidän matkallaan. Kaikille on tilaa, olit sitten kiinnostunut toimimaan joukkueenjohtajana, huoltajana, kahvilan pitäjänä tai mikä ikinä sinua kiinnostaakin, ole rohkeasti yhteydessä.

Val­men­nus ja ohjaus

Oletko kiinnostunut valmentamisesta tai ohjaamisesta. Ole rohkeasti yhteydessä valmennuspäällikköön. 

Mikäli kiinnostuit seuran toiminnasta, ohjaamisesta tai valmentamisesta, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Juniorivalmennuspäällikkö
Henri Holmström p. 0400 491121

 

Kemijärven Kiekon strategia


Kemijärven Kiekko ry on vuonna 1978 perustettu jääkiekon erikoisseura. Seura luo jäsenilleen järjestelmällisellä toiminnalla olosuhteet laadukkaaseen ja monipuoliseen urheiluun sekä hyvinvointiliikuntaan. Kemijärven Kiekko tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä urheilijana, valmentajana tai seuratoimijana. Kemijärven Kiekon osa-alueita ovat junioritoiminta ja edustusjoukkue.

Kemijärven Kiekon tavoitteena on järjestää kaikille ikäluokille ohjattua toimintaa niin harrastus- kuin kilpailuryhminä. Tavoitteena on kasvattaa juniorimäärää ja panostaa laadukkaaseen valmennukseen. Toimihenkilöiden ja valmentajien osaaminen on seuralle tärkeää ja kouluttautumiseen halutaan panostaa. Kemijärven Kiekko kasvattaa omista junioreista pelaajia edustusjoukkueeseen ja tekee yhteistyötä muiden seurojen kanssa junioreiden eteenpäin viemiseksi.

Kemijärven Kiekko ry toimii laadukkaana kasvattajana. Seuran tavoitteena on olla haluttu yhteistyökumppani kouluille ja muille yhteisöille. Tavoitteena on, että seuran tekemää kasvatus- ja nuorisotyötä arvostetaan. Kemijärven Kiekko haluaa viestiä toiminnastaan avoimesti ja vastuullisesti paikalliset tavoittaen.

Junioritoiminnan ja edustusjoukkueen lisäksi Kemijärven Kiekko haluaa tulevaisuudessa panostaa enemmän lapsiperheisiin. Tavoitteena on saada perheet viihtymään seurassa ja osallistumaan toimintaan yhdessä. Laadukkaan valmennuksen lisäksi toiminnassa halutaan korostaa hauskuutta jokaisella osa-alueella. Kemijärven Kiekko haluaa olla laadukas ja hauska urheiluseura, jonka toimintaan kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Toiminta-ajatus

Kemijärven Kiekko ry on vuonna 1978 perustettu jääkiekon erikoisseura. Seura luo jäsenilleen järjestelmällisellä toiminnalla olosuhteet laadukkaaseen ja monipuoliseen urheiluun sekä hyvinvointiliikuntaan. Kemijärven Kiekko tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä urheilijana, valmentajana tai seuratoimijana. Kemijärven Kiekon osa-alueita ovat junioritoiminta ja edustusjoukkue.

Tavoitteet

Kemijärven Kiekon tavoitteena on järjestää kaikille ikäluokille ohjattua toimintaa niin harrastus- kuin kilpailuryhminä. Tavoitteena on kasvattaa juniorimäärää ja panostaa laadukkaaseen valmennukseen.

Seura kasvattaa omista junioreista pelaajia edustusjoukkueeseen ja tekee yhteistyötä muiden seurojen kanssa junioreiden eteenpäin viemiseksi.

Kemijärven Kiekko ry toimii laadukkaana kasvattajana. Seuran tavoitteena on olla haluttu yhteistyökumppani kouluille ja muille yhteisöille. Tavoitteena on, että seuran tekemää kasvatus- ja nuorisotyötä arvostetaan.

Seuran arvot


Seuran kaiken toiminnan lähtökohtana ovat seuran perusarvot: yksilön kunnioittaminen, luotettavuus ja yhteisöllisyys. Arvot näkyvät niin valmennuksessa kuin talouden suunnittelussakin. Arvostamme kilpakumppaneitamme ja muita liikuntalajeja. Urheilullisuutta toteuttaaksemme, on talouden oltava kunnossa. Tarkan suunnitelmallisuuden avulla pyrimme tasapainoiseen talouteen, jonka tärkeä lähtökohta on omavaraisuus. Teemme vain sellaisia sitoumuksia, joista voimme vastata (luotettavuus).

Yksilön kunnioittaminen

  • Seuran jäsenten arvostaminen heidän asemastaan, iästään, uskonnollisesta taustastaan ja olemuksestaan riippumatta on perusedellytys luottamukselle.
  • Kunnioitamme vastustajia, toimihenkilöitä ja tuomareita kaikissa tilanteissa
  • Kaikilla on oikeus sanoa mielipiteensä ja niistä voidaan keskustella avoimesti ja asiallisesti

Luotettavuus ja yhteisöllisyys

  • Olemme rehellisiä itseämme ja toisia kohtaan. Pidämme sen minkä lupaamme
  • Yhteistyömme seuran sisällä ja yhteistyökumppaneiden kanssa perustuu keskinäiselle kunnioitukselle
  • Kannamme oman osamme yhteiskunnallisesta kasvatus- ja nuorisotyöstä
  • Yhdessä samanhenkisten yhteistyökumppaneiden ja yhteisöjen kanssa saavutamme parhaan tuloksen
  • Annamme panoksemme lajimme alueelliseen kehittämiseen

Vuosikello


Tutustu KeKi:n vuosikelloon »