Lapissa rajoitukset jatkunevat entisellään 22.2.2022 asti

Lapin Aluevirastosta on tullut tänään alustava päätös, jonka mukaan kokoontumisrajoitukset jatkuvat ennallaan 22.2.2022 asti. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa ei rajoiteta.
https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929191
Sen seurauksena jatkamme toimintaamme viime viikolla julkaistun terveysturvallisuussuunnitelman mukaisesti, mutta maalaisjärjen käyttö ja omaehtoisetkin karanteenit suotavia altistumistapauksissa!
 

Kemijärven Kiekko ry:n osalta Wirta-areenan tilojen käyttöön kohdistuu rajoitustoimia, joiden avulla harjoitukset ja ottelut järjestetään 30.12.2021 – 22.2.2022 terveysturvallisesti seuraavasti:

• U9– U15 ja Tyttöjen/Naisten osalta varusteet puetaan pukukopeissa tai jo mahdollisesti muualla nopeasti ja siirrytään väljempään tilaan (kuten vaihtoaitio) odottamaan jääharjoittelun alkamista. Jääharjoittelun jälkeen varusteet otetaan pois ja poistutaan varustekopeista välittömästi ja vältetään turhaa vietettyä aikaa pukukopeissa.

• Luistelukoulussa mukana olevat vanhemmat huolehtivat turvaväleistä, kasvomaskeista ja käsihygieniasta. Halliin jäädään katsomaan harjoituksia vain välttämättömästä tilanteessa.

• Joukkueet, joissa harjoittelee kahden pelaajaryhmän verran pelaajia, otetaan käyttöön kaksi pukukoppia.

• Jäähallilla sisällä ollessa pyritään pitämään turvavälit, käytetään maskia ja desinfioidaan kädet koppiin tultaessa ja sieltä lähdettäessä.

• Harjoittelutapahtumiin ei oteta katsojia.

• Ottelutapahtumissa kotijoukkueen ja vierasjoukkueen välistä kontaktia tulee välttää pelin ulkopuolisena aikana kaikin mahdollisin keinoin.
Otteluissa 20 henkilön yleisömäärärajoitus eli käytännössä ottelut pelataan tyhjille katsomoille!

• Harjoittelussa pelaajaliikenne katkaistaan 30.12.2021-22.2.2022 väliseltä ajalta joukkueiden välillä, mutta pelien osalta se on mahdollista vain välttämättömistä syistä.
Pelien pelaajaliikenteestä vastaa seuran koronavastaava ja juniorivalmennuspäällikkö.

• Harjoittelut järjestetään jäällä omissa ryhmissä ja ryhmien sekoittamista vältetään.

Jäähallilla liikuttaessa muutoin kuin harjoittelun aikana käytämme kasvomaskeja ( yli 12-v.) ja huolehdimme käsihygieniasta ja turvaväleistä!

Oletuksena on, että tämän rajoituksen jälkeen loppukausi tullaan viemään läpi koronapasseilla eli edelleen tarvitaan tieto joukkueiden passillisista toimihenkilöistä, jotta toiminnan pyörittäminen voidaan varmistaa.