KeKiin uutta verta ja näkemystä valmennukseen – Henri Holmström uudeksi junnuvalmennuspäälliköksi / Edustuksen vastuuvalmentajaksi

Kekille on palkattu uusi juniorivalmennuspäällikkö kaudelle 2023-2024. Pesti tulee olemaan täyspäiväinen, sillä tittelin taakse on liitetty myös KeKin II-divarijoukkueen vastuuvalmennus.

Toimenkuva on rakennettu samalla tavalla kuin aiemman valmennuspäällikkö Timo Lauttajärven kanssa sillä erolla, että Henri on muuttanut Kemijärvelle, joten pystyy ”päivystämään” paremmin jäähallilla.

Virallisesti hommat aloitetaan elokuun alussa, mutta tiedonsiirto entiseltä päälliköltä tulevalle on jo hyvässä käynnissä ja Holle on ehtinyt tutustua seuran ihmisiin varsin kattavasti.

Kekiläiset toivottaa Hollen lämpimästi tervetulleeksi! Uskomme, että seuramme saa taas uutta oppia ja näkemystä alueemme ulkopuolelta tulevan ihmisen myötä!

Henri Holmström

 36.v kotoisin Helsingistä. Jääkiekkoura alkoi vuonna 1990 HJK:n kiekko/luistelukoulussa, josta luonnollinen siirtymä joukkueeseen. 12Vuotiaana HIFK:n junioreihin ja silloin jääkiekko muuttui ’’vakavaksi’’, alkoi tosissaan harjoittelu ja ymmärrys siitä että kuinka paljon pitää tehdä töitä jos haluaa huipulle. Junnuvuodet loppuun meni HIFK ja Kiekko-Vantaassa SM-sarjoja ja Nuorten mestistä pelatessa. Junnuvuosien jälkeen Mestistä, vuosi Unkarissa ja yli 100 suomi-sarja peliä.

 Valmennusura alkoi 2011 Kalajoella oman pelaamisen ohella ja se tempaisi mukaan välittömästi. Sillä polulla ollaan edelleen ja matkan varrella koutsin hommissa Kalajoen lisäksi Heinolassa, Kiekko-vantaassa, Karhu-Kissoissa ja viimeisenä Miesten suomi-sarjassa 2,5 kautta Kotkan Titaaneissa.

Juniorivalmennuspäällikön toimenkuvaus:

–        seuran toiminnan kehittäminen

–        seuran valmentajien toiminnan koordinointi ja koulutus

–        toimia seuran valmentajien tukena ja ohjaajana, harjoitusvierailut

–        seuran harjoittelun monipuolistaminen

–        seurata pelaajien kehittymistä ja tehdä ratkaisut mahdollisista siirroista ikäluokasta toiseen (seurasta toiseen) yhdessä valmentajien ja vanhempien kanssa

–        seuran juniorireiden pelaajapolun luominen

–        alueyhteistyön rakentaminen yhteistyössä naapuriseurojen ja liiton kanssa

–        leijonakiekkokoulun toiminnan organisointi ja ohjaus