KeKi Edustus joutuu luopumaan II-divisioonan sarjapaikasta

Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että Kemijärven Kiekon edustusjoukkue joutuu luopumaan II-divisioonan sarjapaikastaan kaudella 2020-2021. Vallitseva koronatilanne aiheuttaa osallistumiseen liian paljon epävarmuustekijöitä. Yhteistyösopimuksista ja ahkerasta pelaajarekrytoinnista huolimatta, emme saaneet kasaan riittävää määrää pelaajia sarjan läpiviemiseksi.
Edustusjoukkueen osalta käännämme katseemme tulevaan kauteen 2021-2022. Edustusjoukkueen taustavoimat jatkavat toimiaan lähes normaalisti ja uuden joukkueen kasaaminen jo aloitettu.
Kuluvalla kaudella KeKi tulee panostamaan juniori- ja tyttökiekkoon. Junnujoukkueita on ilmoitettu sarjoihin kaikkiaan 8, joista yksi puhdas tyttöjoukkue. Tytöille on järkätty myös ihan omaa kerhotoimintaa. Leijonaluistelukoulu alkaa taas lokakuussa. KeKi toimii myös Itä-Lappilaisen jääkiekon veturina; Kemijärven Kiekko ry, Posion Pyrintö ry:n jääkiekkojaosto sekä Sallan Palloseura ry:n jääkiekkojaosto aloittivat uudenmallisen yhteistyön keväällä 2020. Yhteistyön tarkoituksena on tehostaa Itä-Lappilaista jääkiekkoa, niin että ko. kuntien jäähallien valot pysyvät päällä mahdollisimman pitkään. Yhteistyön tueksi KeKi on palkannut junioriorivalmennuspäälliköksi rovaniemeläisen Alexi Salosen. Junnuvalmennuspäällikön yhtenä tehtävänä on organisoida Leijona-luistelukoulu -toiminta kaikissa kolmessa seurassa. Lisäksi Alexin toimenkuvaan kuuluu tukea ja ohjata KeKin ja yhteistyöseurojen juniorivalmentajia heidän omissa toimissaan. Tavoitteellisen valmennus- ja pelaajayhteistyön kautta pystymme kehittämään pelaajia mahdollisimman pitkälle omissa seuroissamme ennen siirtymistä pelaajapoluilla eteenpäin.
KeKi on mukana myös Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-hankkeessa ja seuran tavoitteena olisi saada Tähtimerkki haltuun tämän kauden aikana.
https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/